Actief Montferland

Culinair in Montferland

Heerlijk lunchen of dineren op geweldige locaties

In het Montferland kom je niks tekort, ook niet op culinair gebied. Kies je er voor om een weekend weg te gaan of wil je een zomervakantie in het mooie Montferland vieren. Dan kun je op allerlei manieren culinair genieten. 

Uit eten in Montferland

Wil je lekker uit eten of gewoon gezellig borrelen op het terras? Alles is mogelijk en er is keuze genoeg, ook voor de allerkleinste. Wie lust er nou geen lekkere pannenkoeken of een lekker ijsje?

Een ruime keuze

Wil je uitgebreid dineren in een heerlijke setting. Of juist lekker in de natuur met een goed glas wijn genieten van de avondzon? Je kunt ook in het historisch centrum van ‘s-Heerenberg volop genieten van diverse culinaire hotspots en cafés. 

Partycentrum de Dèèl

Loerbeek

Uitspanning 't Peeske

Beek

Jan & Jan

Didam

Brinks Pannenkoeken

Zeddam

De Gracht

's-Heerenberg

Carpe Diem

Vethuizen

Braserie Brût

Zeddam

Grandcafé de Snor

's-Heerenberg

Het Montferland

Zeddam

Berc Bikes

Zeddam

Karels

Braamt

Broods

Zeddam
Achterhoekse Limoncello
Achterhoekse Limoncello

Achterhoekse Limoncello of Arrancello

Limoncello of Arancello op z’n Achterhoeks. Handgemaakt van onbespoten biologische citroenen of sinaasappels uit Zuid-Italië. Likeur met knalkleur en hemelse geur. Hèvig goed voor het humeur. Deze frisse likeur is verkrijgbaar bij onder andere de Déél in Loerbeek. Haal ook een beetje Italiaanse zon naar je verblijf in de achterhoek.

Voor de kinderen

Moeten eerst de kinderen hun energie kwijt? Er is een mooi speelbos bij ’t Peeske waar kinderen kunnen klimmen en klauteren, hutten bouwen en door de tunnels kunnen kruipen. Dan kunnen de ouders daarna rustig op het terras of binnen genieten van wat lekkers.

Wildseizoen

Wild eten in Montferland

Vanaf 15 oktober start het wildseizoen. Ook in gemeente Montferland is er ruime keuze uit wildgerechten bij verschillende restaurants.