Actief Montferland

Fietsroute Montferland

Zit je op een camping in Montferland of gezellig met de familie in een vakantiehuis in Montferland. Dan is een dagje fietsen zeker de moeite waard. Kies een mooie fietsroute Montferland en je zal versteld staan wat er allemaal te zien is. 

Op deze manier kun je actief de omgeving verkennen en zo de regio optimaal beleven. Het glooiende landschap en een bosrijke omgeving zorgen voor unieke plaatjes. Er is veel te zien in de gemeente Montferland. Historische dorpskernen met gezellige terrasjes, het Bergerbos, kasteel Huis Bergh en loopgraven uit de Eerste Wereldoorlog. Er zijn veel fietsroutes in Montferland met mooie bezienswaardigheden.

Fiets door een bosrijk Montferland

Fietsen in Montferland

Er zijn tal van fietsroutes in Montferland we hebben de mooiste bij elkaar gezocht. Deze routes laten al het moois van gemeente Montferland zien.

Montferlandse Molens

Zeddam, 's-Heerenberg, Beek, Kilder, Loerbeek
47 km

Wijnroute Montferland

's-Heerenberg, Azewijn, Gendringen
35 km

Montferlands mooiste

Zeddam, 's-Heerenberg, Braamt, Beek, Didam, Elten
49 km

Montferland mountainbike route

Zoek je meer uitdaging? Pak dan je mountainbike en fiets de Montferland mountainbike route. Deze geweldige mountainbikeroute is één van de mooiste en uitdagendste routes van Nederland. Meer informatie over de Montferland mountainbike route kun je vinden op onze pagina mountainbiken in Montferland.

Mountainbike huren Montferland

Om te mountainbiken in Montferland heb je een vignet nodig. Deze zijn te koop bij onze partners waar je ook een mountainbike kunt huren. Als je een mountainbike huurt, zit er een vignet bij inbegrepen. 

Een mountainbike huren kan bij Berc Bike in Zeddam en Bike Emotions in Beek.

Mountainbike route Montferland
camping montferland

Camping in Montferland

Ben je op zoek naar een camping in Montferland? Bekijk dan het aanbod campings of hotelovernachtingen op onze pagina overnachten.